Falska människor

Falska människor finns det gott om men det värsta jag vet är de här människorna låtsas vara ens vän och efter en tid börjar de kasta en massa skit om en som inte ens stämmer.

Jag hade oturen att springa på två människor som låtsades vara min och mitt ex vänner men sedan började de sprida en massa rykten om mig och de försökte få mig kickad från den ena webbplatsen efter den andra.

När Nerdie fanns var en av dem nära att lyckas få mig kickad från webbplatsen men tack vare att jag gav mitt ex information vad som pågick kunde hen stoppa detta genom att informera den huvudansvarige vad som på gick.

Mellan åren 2004 och 2006 hade jag stora problem med dessa två medan jag idag inte har problem med dessa två eftersom de har hållit sig lugna.

Dessa två antyder att andra skulle vara falska men det är i självaste verket dessa två som är falska i och med att de låtsas vara ens vän men sedan upptäcker man hur falska de egentligen är.

// Tidigare publicerad på metrobloggen.se den 7 oktober år 2007.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.