Övernaturligt och lite annat

Jag själv har upplevt övernaturliga saker och jag är också intresserad av det övernaturliga. Jag har även haft drömmar som jag minns än idag men för det mesra glömmer jag bort det jag har drömt om.

Den första övernaturliga händelsen ägde rum 1972 då jag endast var fyra år gammal. Jag behövde gå på toaletten och ville att pappa skulle följa med eftersom toaletten inte låg inne i lägenheten i det hus jag bodde i då.

När jag och pappa kom ut i köket satt en man på köksbordet och spelade fiol och det var bara jag som såg mannen och jag kommunicerade med mannen ett bra tag tills pappa sa att jag skulle rappa på.

Den natten drömde jag om denna man och i drömmen gick han genom väggen precis som han bodde i en annan dimension.

Samma år var jag vaken då jag stirrade på en vägg men det var ingen vägg jag såg utan jag såg en traktor stod ovanpå en hög med brädor som en gång var ett hus. Huset rev de samma år som jag drömde detta.

I slutet av 1987 när jag tillfälligt bodde i Kullavik såg jag en farkost som svävade nära taket på ett hus. Skeppet var avlångt och ska man beskriva hur långt det var då kan beskriva det så här.

Skeppet var från armvecket ut till fingrarna och skeppet var lika bred som två armar ihop. Skeppet var delvis osynlig och delvis synlig precis som den befann sig i två dimensioner samtidigt och jag kollade länge på det tills någon började prata med mig.

Den 13 september år 2000 försvann min katt Gusten och dagen efter när jag kollade på TV började temperaturen sjunka i min kropp. Det tog ett bra tag innan jag återigen fick värme i kroppen.

Sommaren år 2000 hade jag en återkommande dröm att jorden skulle gå under och alla människor under 50 år skulle flytta till en annan planet. Några drömmar handlade om att solen skulle bli en supernova och andra handlade om att solen var på väg att bli ett svart hål.

Den 25 november år 2000 hade mina föräldrar besökt släktingar i Gränna och de skulle vara hemma klockan 15:00 eller 17:00 den dagen men dessa klockslag gick och jag fick en konstig känsla att något hade hänt.

Jag hade rätt i mina känslor för pappa ringde strax före midnatt och talade om att de hade kört i diket och pappa väntade på sjukhuset för att en kusin till oss skulle hämta honom medan mamma skulle stanna kvar på sjukhuset.

År 2006 sa jag till min mamma att hon skulle dö innan året var slut om hon inte slutade dricka och jag fick rätt eftersom min mamma dog den 1 april år 2006 på grund av sitt drickande.

Jag kommer inte ihåg vilket år det var men jag drömde om att jag blev våldtagen och jag tog handen mot hans ena axel för att mota bort honom och det kände precis att jag tog i någon då men i samma veva vaknade jag och då såg jag att jag hade den ena ramen utsträckt samt att det såg ut som jag hade motat bort någon från mig trots att fallet inte var sådan.

När jag var yngre hade jag ofta mardrömmar och för att slippa de otäcka drömmarna tvingade jag mig själv att vakna men det tog tid innan jag kunde röra mig eftersom man tappar rörelseförmågan när man sover.

Ytterliggare en dröm som jag kommer ihåg var att en ond kvinna besatte min kropp och när jag vaknade kände jag mig ond men jag intalade mig själv ett flertal gånger att jag inte var ond och efter en stund försvann känslan att jag skulle vara ond.

Tyvärr kommer jag inte ihåg vilket år det var men vet att detta ägde rum före år 2006. Jag och min mamma satt vid köksbordet när allt plötsligt stannade upp och när jag tittade ut var det ett rakt sträck med olika färger precis som tiden kom i fatt mig.

Det är ofta jag hör ett brummande ljud hemma hos mig och samma brummande ljud hörs även hos pappa. Det är bara jag som hör detta brummande ljud ingen annan. Jag hör även andra ljud som inte borde finnas. Jag har även hört ljud som inte går att förklara.

Jag har inte tinnitus men däremot har jag en hörselskada och som leder till att all ljud blir högre än hos dem som hör normalt.

// Tidigare publicerad på kattenmjau.mjaubloggen.se den 24 april år 2011

Uppdaterat
På 1970 talet och 1980 talet hörde jag och min familj fotsteg uppe i vardagsrummet. Dessa steg hördes oavsett om man befann sig där uppe eller inte. Dessa fotsteg har dock upphört.

Det andra är när min katt Sotas levde mellan 1992 och 2008 höjde hon raggen, började backa och fräsa samtidigt som hon kollade upp till vardagsrummet. Detta upphörde dock under 1990 talet.

// Tidigare publicerad på minasikt.se den 26 juni år 2011

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.