Hur vissa beter sig

Hur vissa beter sig talar om hur de är som personer än hur jag är som person. Att antyda saker som inte stämmer det kommer ni inte långt med och tro inte att ni är skyddade för att ni postar via ett anonymt IP. Ni känner mig inte, ni vet inte vem jag är eller hur jag är. Kom ihåg att ni började kasta skit på mig för ett antal år sedan när jag försvarade två medlemmar på Vilda Webben på grund av att ni utsatte dem för grova påhopp.

Folk som jag aldrig någonsin har haft kontakt med har helt plötsligt utsatt mig för påhopp tack vara er. Kom ihåg ni äger inte nicken ni använder och det finns fler som använder samma nick som er. Kolla runt lite kommer ni att upptäcka detta.

Har ni inga andra saker att ägna er åt? Eller bor ni på Vilda Webben eftersom ni hänger där 24 timmar om dygnet?

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Manda says:

    Kastar åsneskit i din mun!!!

Kommentera