Nog är nog

Finns en grupp på Facebook som heter Nog är nog och denna grupp går ut på att skriva om en person som är admin för gruppen Vetbase. De som är admins för gruppen Nog är nog kastar ut folk på falska grunder och de skyller på att man inte har bidraget med något alternativt att folk är nyfikna.

Webbadressen till gruppen Nog är nog:
https://www.facebook.com/groups/877722685626107/

Kastar man ut mig ur en grupp utan någon orsak då har man sig själva att skylla att gruppen blir nämnd i min blogg. Funderar starkt på att skicka länken till Vetbase adminen och påtala för adminen att folk skriver om honom i gruppen Nog är nog.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.