Har varit lugnt

Idag har det varit lugnt och jag hoppas att lugnet håller i sig. Det är otroligt jobbigt när folk antyder saker som inte ens stämmer men även att man skulle ha begått ett brott trots att man inte har begått ett brott.

Jag har inte gjort dem något ont men lik förbannad kastade de en massa skit på mig. Alla kommentarer i bloggen är sparade och jag kommer använda dessa mot dem om det skulle behövas.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
 1. Bus Ted says:

  Kommentarerna kommer ju snarare att påvisa att du felar, hur ska du kunna använda kommentarerna mot mig/oss?
  Det finns inga hot, det finns inga påståenden som talar för något annat än vad det just är.

  Det som finns är att du kallar en människa för horaktig slyna (bra ordförråd?), du lägger ut ”de som håller på är admins från gruppen nog är nog”… Vad vet du om det egentligen?
  Här är det ju DU som säger att jag skulle vara admin för den gruppen? Hur tänkte du nu Gunilla?
  Först blir du arg för att Jessica antar att du är P, men sedan sitter du här själv och ANTYDER att JAG är någon jäkla admin för nog är nog???
  Du skjuter dig själv i foten, och inte bara 1 gång!

  • KattenMjau says:

   Jag felar inte skriver enbart sanningen. När det gäller kommentarer går det att att använda dem om det skulle behövas. Dina kommentarer plus någon annans kommentar är fulla av påstående som inte ens stämmer.

   Jag kallar ingen för ”horaktig slyna” eftersom Ji inte är någon person. Jag har inte lagt ut några admins det enda jag gjorde var att länka till gruppen vilket inte är förbjudet.

   Jag skrev inget om att du skulle vara admin och återigen skrev du mitt namn trots att du inte har rätt att skriva mitt namn.

   Jag har inte blivit arg på någon däremot blev jag ledsen. Att bli arg och att bli ledsen är två olika saker. Jag har inte antytt och jag har aldrig antytt att du skulle vara admin för gruppen ”Nog är nog”.

   Jag har inte skjutit mig själv i foten och sedan gör det ont att skjuta sig själv.

 2. Bus Ted says:

  OK, jag kanske borde länka till din blogg då, med uppmaning att folk ska läsa och göra en egen bedömning om vad du har eller inte har skrivit, jag tror faktiskt att åtminstone 99% skulle hålla med mig. Vad tror du?
  Eller tror du att folk kommer att tycka att jag är dum i huvudet? HAHA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *