Ni är fulla av skit

Jag har inte gjort er något ont ändå kastar ni en massa skit på mig. Du påstår att det inte finns några påstående i de kommentarer som du skriver men sanningen är den att dessa kommentarer innehåller en massa påstående. Ni tycks inte fatta hur illa ni göra och ni tycks inte fatta att det ni skriver kommer falla tillbaks på er en vacker dag.

Jag vet vad lagen säger, vet ni? Troligtvis inte eftersom ni tycks tro att ni har rätt att skriva vad ni vill. Ja, ni kan åka dit för det ni skriver i gruppen ”Nog är nog” och du kan åka dit för de kommentarer som du skriver.

Ni känner mig inte, ni vet inte dugg vem jag är och ni vet inte hur jag är.Ni är fulla av skit och ni kommer alltid att vara fulla av skit eftersom ni inte vet vad ni håller på med.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Bus Ted says:

  Så.. Att säga ”Ni är fulla med skit och kommer alltid att vara” är alltså inte dumt? Tycker du att du är jättesnäll nu?

 2. Bus Ted says:

  DU har INGEN rätt att KASTA SKIT på oss heller?!?!?!!? Det är för fan DU som skriver ut hemskheter om oss på DIN jävla blogg!!!!
  Hur i HELVETE kan du sitta här och INTE ta ansvar för det DU gör?!?!??!?!?! SÖK HJÄLP FÖR FAN!

  Jag ska nog ta och kontakta din webhost och se till att de stänger ned din jävla sida, har aldrig sett på maken hur en VUXEN människa kan skriva ut så jävla mycket idiotiska saker om människor du inte ens känner!!!
  Förstår du ens vad fan du själv skriver??? Du kanske borde ta och läsa din blogg ett par gånger och fundera på ditt eget sätt att vara..

  Vill du att folk slutar kasta skit på dig så kanske du borde börja med dig själv… Fyfaaan för dig, vilken fruktansvärt elak jävla människa du är!
  Du hänger ut folk titt som tätt, men tycker att du är helt jävla oskyldig… Dra åt helvete!

  • KattenMjau says:

   Jag har inte kastat skit på er ni däremot kastade skit på mig. Jag har inte skrivet något om er i min blogg däremot har jag försvarat mig själv när ni eller rättare sagt du skrev en massa skit om mig.

   Jag har inte skrivet idiotiska saker om någon människa däremot har jag enbart skrivet sanningen. Jag förstår mer än vad folk tycks tro att jag förstår jag är ingen idiot.

   Jag kastar inte skit på folk däremot kastar folk skit på mig hux flux utan att jag har gjort dem något ont. Jag har inte gjort dig eller din vän något ont ändå kastar ni en massa skit på mig.

   Ni känner mig inte, ni har aldrig träffat mig och ni vet inte ett dugg hur jag är i verkligheten. Jag hänger heller inte ut folk och det är inte första gången du har antytt det och det lär heller inte vara den sista gången heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *