Ni är fulla av skit

Jag har inte gjort er något ont ändå kastar ni en massa skit på mig. Du påstår att det inte finns några påstående i de kommentarer som du skriver men sanningen är den att dessa kommentarer innehåller en massa påstående. Ni tycks inte fatta hur illa ni göra och ni tycks inte fatta att det ni skriver kommer falla tillbaks på er en vacker dag.

Jag vet vad lagen säger, vet ni? Troligtvis inte eftersom ni tycks tro att ni har rätt att skriva vad ni vill. Ja, ni kan åka dit för det ni skriver i gruppen ”Nog är nog” och du kan åka dit för de kommentarer som du skriver.

Ni känner mig inte, ni vet inte dugg vem jag är och ni vet inte hur jag är.Ni är fulla av skit och ni kommer alltid att vara fulla av skit eftersom ni inte vet vad ni håller på med.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.