Folk är bra på

Folk är bra på att skylla ifrån sig istället för att inse att det är de som felar och inte jag. Enligt folk är allt mitt fel men sanningen är den att allt är inte mitt fel. Även om jag kan begå fel ska jag inte behöva tåla att bli beskylld att skriva skit om folk när det är de som ägnar sig att skriva skit om mig.

Offentliga personens namn har man rätt att nämna däremot har man ingen rätt att nämna personer som inte är offentliga. Likaså är det fullt tillåtet att länka till grupper på Facebook eller till olika webbsidor.

Den som håller på just nu är troligtvis medlem i grupperna ”nog är nog” och ”per cura”. En person som kastar ut en massa skit och som dessutom kommer med hot att polisanmäla och att ta kontakt med mitt webbhotell. Den här personen borde nog studera lagen för då kanske personen inser att denne kan åka dit för grovt förtal likaså kan även en till två personer åka dit då de anklagade mig för att jag inte är den jag utger mig för att vara trots att jag är den jag utger mig för att vara.

Sedan har även en av dessa nämnt ett namn i två olika kommentarer trots att namnet tillhör han som är admin för gruppen Vetbase. Är det inte till att hänga ut honom i samma veva denna anklagade mig att vara honom trots att jag inte är det?

Ni är fulla av skit bara synd att ni inte förstår hur illa ni gör mig när ni skriver en massa skit i era kommentarer som enbart går ut på att kasta skit på mig. Jag har inte gjort er två något ont ändå kastar ni en massa skit på mig. Jag vet vad lagen säger, vet ni? Nej, det vet ni inte för då hade ni inte hållit på som ni gör.

Om ni anser att jag begår fel och om ni anser att jag skriver skit om personer var då vänlig att gå till polisen och polisanmäl mig. Jag uppmanar er att göra en polisanmälan för jag har fått nog av er nu.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
46 Responses
 1. Bus Ted says:

  HAHAHAHAHAAHAHA!

  För det första, lilla gumman, så kan du INTE anmäla oss för grovt förtal, du snackar så mycket skit! Du vet ju inte alls vad lagen säger, för då hade du fattat själv att det inte går att anmäla oss för förtal, jag ska förklara varför.

  Förtal är om någon uppger FULLSTÄNDIGT NAMN tillsammans med en grov anklagelse. Exempelvis ”John Doe har knivmördat John Doe1” och sprider detta offentligt.
  Om John Doe inte är dömd för något och inte ens anklagad av polis, så är detta grovt förtal.

  Förolämpning är:
  ”John Doe, du är dum i hela huvudet!” vilket också sker i offentligheten, då är det förolämpning.
  En förolämpningsanmälan leder INGENSTANS.

  Jag har själv pratat med polisen alldeles nyligen. Så sitt inte här och påstå att du kan lagen, för just nu är du ute och cyklar, dina anklagelser på att vi sysslar med förtal är HELT och hållet felaktiga. Varsågod och ring polisen själv så får du precis samma svar.

  Kanske bra att inte yttra sig om något man inte vet någonting om.
  Det är komiskt att du sitter i en massa inlägg och påtalar hur pass påläst du är, att du vet vad lagen säger.

  Just nu är det dessutom DU som antyder att vi syftar på en människa i en grupp, min vän kallade dig Per. Ingen har nämnt något om någon grupp! Nu antyder ju DU att vi menar någon Per i Vetbase? Hur tänker du nu egentligen?

  Du nästlar ju in dig i mer och mer nät, du kommer aldrig att vinna detta.

  Du säger att du inte skriver något dumt…. Tillåt mig skratta!!!!!!
  Du hänger ut ett gäng med sina chatt-IDn i tråden om ”spigo-gänget”… inget censurerat där inte! Du kan inte säga ”sanningen är den”, för det är DIN egen uppfattning, det är INGEN sanning, alls! Du kan inte påstå att allt du säger är sant och alla andra har fel, det är bara jävligt taskigt! Det är folk på nätet och du har ingen aning om vad det faktiska sanningen är.

  Du skriver en jävla massa dumt!

  26/9-14
  ”Du är ett troll inte jag”
  ”Jag ägnar inte åt mig att skriva dumma kommentarer, hota folk eller skriva dumheter på de olika chattarna på HJ eller på danska Spigo alltså är jag inget troll men däremot är du en troll beviset är den kommentar du skrev.”

  – DU har inget bevis för någonting pga 1 kommentar, det där är anklagelser på falska grunder! Du anklagar någon för att vara ett troll utan att ha konkreta FYSISKA bevis på det.

  28/9-14

  ”Folk antyder att jag är patetiskt men det är inte jag som är patetiskt utan det är spigo gänget som är patetiska speciellt eftersom de inte tycks fatta vad de håller på med. De är patetiska eftersom de är besatta av hat.”

  – ytterligare grova anklagelser mot människor, besatta av hat? på riktigt? Vad har du för bevis på det? Läkarintyg? Psykologiska utlåtanden?

  3/10-14
  ”Vissa är besatta av hatt att de gör allt för att förstöra för dem de hatar. Kom ihåg jag hatar er inte men däremot hatar ni mig. Ni är omogna och ni fattar inte vad ni håller på med.”

  – En anklagelse till! Anklagar människor för att hata, kallar de omogna och att de inte fattar vad de håller på med… aj aj aj… Är du psykolog?

  9/11-14
  ”Om någon gnäller är det du och inte jag. Du är en bråkstake och du kommer alltid vara en bråkstake. Vad kallas ni för? Just det ja, ni kallas för Internettroll.

  Tål du inte det jag skriver behöver du inte läsa min blogg huvudtaget det finns andra bloggar som du kan vända dig till och läsa. Du är en feg jävel som inte ens törs skriva ditt namn men samtidigt har jag mina aningar vem du är.”

  – Har läst igenom mycket inlägg nu, du gnäller faktiskt, kommentarerna stämmer överens med mina egna åsikter om dig.
  Även här så anklagar du ytterligare en människa för att vara troll… märkligt. Du kallar även människan bråkstake… Varför då? För att hen hävdar sin åsikt som inte stämmer med dina… moget!

  10/11-14
  ”Inte jag som saknar förmåga att se mina egna fel och brister utan det är du som saknar förmåga att se dina fel och brister. Att du ägnar dig att skriva dumma kommentarer är bevis på det.

  Inte jag som är en bitter stackare utan det är du som är en bitter stackare.”

  – Anklagar människor IGEN, haha… det här börjar ju bli roligt nästan… Känns som en dålig ovana, dags att jobba bort det kanske?
  Jag verkar ju inte vara ensam att tycka att ditt sätt mot människor är vidrigt. Och att du ALDRIG har sagt att något är ditt fel, hur kommer det sig att du är såååå himla perfekt tycker du? Vad är hemligheten?

  10/11-14
  ”Klandra inte andra när du inte vet fakta hur allt ligger till. Att skriva dumma kommentarer innebär det att man klandrar personen trots att man inte vet hur allt ligger till.”

  – Det här är ju PRECIS vad du gör. Du kallar folk för troll, du kallar folk för idioter, du kallar folk omogna…listan kan göras lång… vad är det för FAKTA du sitter på som ingen annan ser?!?!?!? Eftersom DU har rätt att klandra folk, för det har man ju rätt att göra när man har FAKTA??? HAHA

  28/11-14
  ”Sparbanken Skaraborg snor alltså pengar från sina kunder i mitt fall innebär att de har stulit nästan 100 kronor om man räknar in de dolda avgifterna.”

  – Förstår du att detta är SVARTMÅLNING/FÖRTAL? Du anklagar en bank för STÖLD… Det är ganska grovt.
  Dolda avgifter finns ALLTID vid utländska betalningar, eftersom bankerna måste göra en transaktion mellan länderna, vilket bankerna betalar för, det är en kostnad för dom, och det är inte DERAS skyldighet att betala för deras kunders köp.
  Sådant står till och med i köpesavtalen om du nu någonsin har brytt dig om att läsa det.
  Jag ska maila din bank med uppgifterna du har här och fråga hur de ställer sig till de grova anklagelserna.

  29/12-14
  ”De som älskar att publicera bilder på bytesdjur njuter av sådana bilder och många av dem som kommenterar sådana bilder njuter av sådana bilder också.”

  – Alltså…. Är du sann? Vad fasen vet du vad de njuter av eller ej??? Det där är bara sjukt av dig att anklaga dessa människor för att njuta av bytesdjur…
  Men du skriver ju aldrig något dumt om folk va? HAHAHAH

  6/1-15
  ”Blev anklagad att förstöra gruppen ”vi som är kattälskare” men sanningen är den att jag inte har förstört gruppen men tyvärr kunde jag inte svara eftersom den manliga administratören blockade mig.

  Att anklaga en att förstöra är väldigt fegt gjort och det skulle aldrig falla mig in att förstöra en grupp. Det enda som har förstört gruppen är den administratör som anklagar andra att vara idioter i detta fall mig.”

  – Fast, genom att hänga ut en grupp bara för att folk säger ifrån, så förstör du ju gruppen, då du får gruppen att framstå i dålig dager. Så JO, du har här fallit dig in i att förstöra gruppen, det står svart på vitt här.

  16/7-15
  ”Några i en grupp beter sig som svin de antyder även saker som inte ens stämmer. Dessa som beter sig som svin är ett gäng som har ett bedräglig beteende de tycks tro att man har rätt att skriva vad man vill de skiter totalt hur de sårar folk.”

  – De gör väl PRECIS som DU, utnyttjar yttrandefriheten, och DU har ingen rätt att bestämma vad folk och inte får skriva!

  Du frånskjuter dig problem HELA tiden… ”sanningen är den att det inte är mitt fel” ”allt är falska rykten”.
  Också otroligt roligt att du nämnt i några tidigare inlägg, ett ANTAL gånger, att du INTE har blivit utkastad från någon grupp utan valt att lämna själv, ändå hittar jag en MASSA inlägg här om att du skriver att du har blivit utkastad???

  Vissa människor är inte ämnade för social media, du är en av dessa. Du klarar inte av kritik för 5öre, även om det finns bevis, SVART PÅ VITT över saker du har skrivit, så sitter du ändå och säger att du INTE har sagt det, lider du av schizofreni eller vad händer???

  Via den här bloggen så kommer du ha så otroligt mycket människor emot dig, tänk efter lite nu för fan och ta ansvar för ditt jävla beteende!

  • KattenMjau says:

   Vad ger dig rätt att kopiera det jag har skrivet i min blogg?

   Jag har inga planer på att anmäla er huvudtaget och jag har aldrig skrivet att jag skulle anmäla er men däremot har jag skrivet att ni kan åka dit för det ni skriver eller rättare sagt du i detta fall.

   Du anser att jag har förtalat, vad är det du håller på med då? Att komma med exempel det kommer du inte långt med.

   Jag påstår inget utan jag vet vad lagen säger dock inte alla lagar men de viktigaste vet jag vad de säger. Jag har inte skrivet att din vän kallade mig Per men däremot har någon kallat mig Per.

   Jag nästlar inte in mig i något och det är snarare ni som inte kommer vinna detta.

   Jag nämner inga namn i någon tråd som har med HJ eller med Spigo att göra. Däremot har jag nämnt ett nick och det är stor skillnad mellan namn och nick.

   Det jag skriver är sanningen och jag håller alltid mig till sanningen. Jag har aldrig påstått att alla andra har fel men däremot har folk ansett att jag har fel hela tiden.

   Jag vet vad den faktiska sanningen är och kommer alltid att veta det.

   De som ägnar sig åt att skriva dumma kommentarer till folks inlägg är troll och vill man inte bli betraktat som troll då ska man inte skriva dumma kommentarer huvudtaget.

   Att man är patetisk innebär automatiskt inte att de skulle vara psykisk sjuka. Spigogänget är besatta av hat i detta fall mot mig.

   Jag anklagar ingen att hata eftersom jag vet att det finns dem som hatar mig och du har inte sett något av det de i Spigogänget har sysslat med så kom inte med att jag har anklagat någon att hata.

   Ägnar man sig åt att skriva dumheter då är man omogen.

   Skriver man dumma kommentarer i syfte att bråka då är man en bråkstake och man är ett troll om man ägnar sig åt att skriva dumheter.

   Du är besatt av att jag bara ska ha anklagat. Ger det folk rätt att skriva dumma kommentarer till det jag har skrivet? Ger det folk rätt att antyda saker som inte ens stämmer? Har man inte rätt i att försvara sig själv mot folks påstående? Eller ska man tacka och ta emot all skit som folk kastar på en enligt dig?

   Jag klandrar ingen däremot klandrar folk mig.

   Varsågod att skriva ett email eller ring till Sparbanken Skaraborg och kräv dem att polisanmäla mig. Just det ja de vet att jag har skrivet ett inlägg om Sparbanken Skaraborg och hade de brytt sig och känt sig stämplade då hade jag blivit dömd för flera månader sedan.

   Det är inte förbjudet att skriva om en grupp eller länka till en grupp. Jag har inte förstört någon grupp genom att skriva om gruppen.

   Jag utnyttjar inte yttrandefriheten och jag har aldrig bestämt vad folk får och inte får skriva.

   Inte? Vad är jag ämnad för då? Alla är vi ämnade för social media men ingen ska behöva tåla att få en massa kommentarer som innehåller en massa påstående som inte stämmer. Jag klarar av kritik och sedan är stor skillnad mellan kritik och få en massa skit på sig. Ja, du kastar en massa skit på mig genom att komma med påstående som inte ens stämmer.

   Vet du vad schizofreni är för något? De enda som har emot mig är ett fåtal som inte tål det jag skriver i bloggen. Inget fel på mitt beteende. Jag har inte gjort dig och din vän något ont ändå skriver du en massa smörja som inte ens stämmer.

 2. Bus Ted says:

  Hur fan kan du fortfarande sitta här och skjuta ifrån dig allt jävla ansvar???

  DIN BLOGG GER MIG RÄTTEN ATT KOPIERA DET DU SKRIVER DÅ DET ÄR ETT ÖPPET FORUM! Det enda copyright skyddet är till för är att folk inte får använda sig av det du skriver genom att kopiera TILL ANDRA SIDOR… men sålänge jag är på din blogg så har jag rätt till att kopiera precis vad faan jag vill för att kunna använda det emot dig.

  Det är INGEN ANNANS ORD ÄN DINA. Så här säger du faktiskt åt mig vad jag får och inte får göra, så det så…. Så visst fan bestämmer du vad folk får skriva….

  Att du har lösenordsskyddat inläggen spelar ingen roll, jag har print screens på ALLT! Precis ALLT!

  Du lever i en jävla illusion och du verkar ta mig fan då inte förstå att det är du själv som sitter och skriver en massa jävla idiotiska saker!

  Du vänder på PRECIS ALLT!
  ”det är inte jag, det är du/dom”.. inte ETT ENDA påstående har du erkänt dig skyldig till…. Usch och fy för sådana som dig!

  • KattenMjau says:

   Jag skjuter inte ifrån mig något och jag tar ansvar när man ska ta ansvar. Du har inga rättigheter att kopiera det jag skriver i syfte att använda det jag skriver genom att posta det som en kommentar och jag har all rätt att lösenordskydda mina inlägg.

   Jag bestämmer inte vad folk skriver har aldrig bestämt vad folk skriver för något men jag ska inte behöva tåla att folk kastar skit på mig.

   Jag lever inte i någon illusion och kommer aldrig leva i någon illusion. Jag förstår mer än vad folk tycks tro att jag inte förstår.

   Jag vänder inte på något och jag har inte skrivet ett enda påstående. Det enda jag har gjort är att försvara mig själv mot det du skriver i dina kommentarer.

 3. Bus ted says:

  Nähä, men alla DU kastar skit på ska tåla det då??? Har du tänkt på att även VI försvarar oss själva mot dina vidriga jävla inlägg mot diverse personer????? ANVÄND HJÄRNAN, DU FÖDDES VÄL MED EN, ELLER?????

  • KattenMjau says:

   Vem ger dig rätt att kasta skit på mig? Jag har inte kastat skit på dig då ger dig ingen rätt att kasta skit på mig. Kanske dags att du använder din hjärna istället för då kanske du inser hur fel du har när det gäller vissa saker som jag har skrivet i min blogg.

  • KattenMjau says:

   Att du ska ha tagit kontakt med polisen det tror jag inte ett dugg på för hade du gjort det då hade polisen besökt bloggen därmed hade också polisen sett hur du skriver till folk du är med andra ord rädd att åka dit själv.

 4. harpan says:

  Men vad i hela fridens dar håller du på me???? Inget tycks vara ditt eget fel utan alla andras, Och säg inte till mig att jag inte får komentera dina inlägg. Man måste kunna svara och opponera sig mot vad det är du skriver, Men du har ju lösenordat alla inlägg numera varför de törs du inte möta sanningen längre?

  • KattenMjau says:

   Hur många gånger måste jag säga åt dig Harpan att inte kommentera mer? Vet du att det kallas för ofredande om man fortsätter att kommentera när man har bett dig att låta bli? Jag har aldrig skrivet att det skulle vara alla andras fel däremot anser alla att allt är mitt fel. Ja, du anser det och sedan har jag all rätt att lösenordskydda mina inlägg. Jag törs möta sanningen men jag ska inte behöva tåla få en massa skit som inte vett ett dugg hur jag är i verkliga livet.

 5. Bus Ted says:

  Det är INTE ofredande.
  Det här är internet, du har valt att lägga upp en blogg som är synlig för ALLA.
  Det krävs inget medlemslogin för att kommentera, därav har folk rätt att skriva precis på vad de vill, oavsett om du ber människan sluta.
  Förstår du hur mycket anmälningar om ofredande det skulle finnas om man kunde anmäla folk för det om de fortsätter skriva, på bl.a facebook…
  Du kan ta din egna personliga lagbok och stoppa upp i röven, för vet du vad, den tillämpar inte sveriges lagar.

  Ytterligare en sak, du äger inte den här bloggen, det gör loopia, ditt webbhotell, du har ingen bestämmanderätt på andras produkter, det enda du gör är att betala för deras tjänster.
  De kan närsomhelst stänga av ditt konto om du missbrukar det och om du strider mot sveriges lagar, det kan du inte göra någonting åt.

  Har du lösenordsskyddat alla inlägg för att du har sett hur jäkla illa du beter dig eller? och försöker fiska nå jäkla sympatiröster?

  Det är helt jävla sjukt att du ens vågar sitta här och fortsätta göra bort dig genom att påstå att du aldrig har kastat skit på någon, du ljuger ju så det bara skriker om det.
  Det har ju jag visat genom att kopiera dina egna inlägg för att påtala hur jäkla illa du beter dig, men det verkar mer som att du helt tar avstånd från det faktum att du HAR skrivit illa om folk, SLUTA FÖRNEKA!!!!

  När du dessutom går och kallar Jessica för horaktig slampa och likförbannat tycker att du inte har gjort något fel eller att du har kastat skit…..

  Jag skiter totalt i hur du är i verkliga livet, jag hoppas du är fan så mycket bättre än det här i alla fall, för här är du bara en komplett idiot.

  Och jo, jag har ringt polisen, för rådgivning… Jag kan anmäla dig för förolämpning, men det blir aldrig någon större grej av det, såvida jag inte väljer att ta det till civilrätten med alla bevis om förolämpningar jag har mot dig!

  • KattenMjau says:

   Ber man någon låta bli att kommentera och denna fortsätter att kommentera kallas det för ofredande. Måhända att jag har valt att lägga upp en blogg men det innebär inte att folk har rätt att skriva vad de vill för kommentarer till de inlägg som jag har publicerat i denna blogg.

   Ändrar jag i inställningarna kan enbart de som har en användare kommenterar men just nu är det öppet att kommentera men samtidigt ska man inte behöva tåla att få en massa skit på en.

   Jag har ingen lagbok har aldrig haft en lagbok dock vet jag ändå vad lagen säger och är det något jag inte vet då frågar jag Maria.

   Loopia äger inte min blogg utan det är jag som äger bloggen i och med att det är jag som har skapat den. Det är inte Loopia som har skapat produkten som jag bloggar via utan det är en annan bolag som har skapat produkten. Det enda jag gör är att betala webbhotellet som min blogg ligger hos.

   Loopia stänger bara av när det finns skäl dock kommer de inte stänga av mig inte än i alla fall. Jag beter mig inte illa och jag har all rätt att lösenordskydda mina inlägg.

   Jag ljuger inte kan inte ljuga att påstå att jag ljuger det kommer du inte långt med och du har ingen aning om vad jag har råkat ut på Internet och jag har all rätt att skriva om det som har hänt.

   Måhända att du har kopierat men du har inte bevisat någonting. Jag tar inte avstånd från något men tyvärr verkar du anse att det är okej att folk skriver illa om mig, hotar mig eller kastar en massa skit på mig via de kommentarer som folk skriver.

   Jag har inte kallat din vän för horaktig slyna och det lär inte vara sista gången du antyder det. Jag kommer inte åka dit för det jag skriver däremot kommer du att åka dit för det du skriver.

 6. Bus Ted..

  Oj så modig du är, som törs skriva en massa skit anonymt!!!!

  Nu får vi se om du törs göra någon anmälan under eget namn, eller om du feger ut…

 7. harpan says:

  jag har då inte skrivet något skit om dig här , men däremot har jag svarat på dina inlägg och haft en egen åsikt om dem, och det är väl de man kallar för yttrandefrihet och inget annat, om du inte vill ha kommentarer så förstår jag inte meningen med denna blogg. Och något ofredande kan jag inte se heller eftersom bloggen är öppen och ofentlig

 8. harpan says:

  Nu får du förklara varför jag inte får komentera vad du skriver i den blogg är det inte därför man har en blogg för att få komentarer, jag har då iaf min blogg för att få komentarer från andra som läser den.

 9. Bus Ted says:

  Maria, som sagt var så har jag redan varit i kontakt med både polis och loopia. Mer än så behöver jag inte säga.
  Dessutom så har man rätt att vara anonym, varför ska jag välja att offentliggöra mitt namn när det inte ens är nödvändigt?
  Och ”en massa skit”? Vad syftar du på då? Tycker själv att jag har varit rätt saklig i mina diskussioner här.

  Den enda som mer eller mindre spyr ur sig en massa galla är ju Gunilla. Jag tycker inte ett dugg synd om henne och ”skiten” hon får ta med tanke på hur hon själv skriver.

  Man kan ju knappast förvänta sig att kunna få skriva ut en massa idiotiska saker om andra människor utan att någon reagerar.

  Att sitta här och tycka synd om sig själv och påstå att folk inte har rätt att ”kasta skit” när det är det enda man gör själv, det är patetiskt. Tappat verklighetsuppfattningen helt och hållet.
  Hade hon inte skrivit ut sin ålder tidigare så hade jag trott att det var en 9-åring som hade bloggen.

  Loopia äger mer eller mindre denna sida eftersom det är de som har möjliggjort att den kan publiceras.

  Utseendet och funktionerna i bloggen är inte samma som att de äger bloggen, de står bakom utseendet på bloggen. Är man dock datakunnig och kan koda själv så är det inte så svårt att bara betala för ett webbhotell och koda en sida själv.

  Du gunilla själv anser ju att det är ok att skriva illa om andra, så varför är det bara du och ingen annan som får göra det?? Väx upp för fan.

  Såg också längre upp att du återigen länkar till Nog är Nog, vet du… om man är lite smart och inte bara kopierar länkar, så kan man faktiskt klicka på länken… Gruppen finns inte, konstigt va? Såååå du sitter helt meningslöst och länkar till en icke-existerande grupp, i ett tappert försök att smutskasta den, för vadå egentligen? Att du blev avstängd? MOGET!
  Bete dig som folk och sluta vara så jävla lättkränkt… Sök hjälp!

  • KattenMjau says:

   Du har inga rättigheter att skriva mitt namn ändå fortsätter du att skriva mitt namn. Jag har inte kastat skit på dig då ger det dig ingen rätt att kasta skit på mig och det är exakt det du gör kastar en massa skit på mig.

   Beter sig folk illa mot mig har jag all rätt att skriva om detta inga namn är nämnda. Loopia äger enbart webbhotellet som min blogg ligger på de äger inte min blogg det är inte Loopia som startade upp bloggen utan det är jag som startade upp bloggen.

   Dra inte in Loopia i smutskampanjen mot mig.

   Loopia står inte bakom utseende för bloggen och Loopia ligger heller inte bakom produkten utan produkten finns att ladda ned via en webbsida som tillhör ett annan bolag i detta fall ett utländsk bolag.

   Gruppen ”nog är nog” fanns det skulle inte förvåna mig om gruppen fortfarande finns. Jag har inte smutskastat någon grupp och det är fullt tillåtet att länka till grupper.

   Det är står skillnad att bli avstängd och utkastad. Jag blev inte avstängd utan jag blev utkastad utan grund. Jag beter mig som folk gör och sedan är jag inte lättkränkt. Inte jag som behöver hjälp och jag kommer aldrig att behöva hjälp.

  • Loppia äger servern, som denne blogg ligger på, men inte plattformen… Den ägs av WordPress…

   Om bloggaren klart och tydligt säger, att kommentarerna inte får innehålla hennes namn, då är det en regel som skall efterlevas…

   Om jag varit KattenMjau, skulle jag inte ha godkänt inläggen för publicering, eftersom denne regel inte efterlevs…

 10. Bus Ted says:

  Varför skulle jag inte ha rätt att använda ditt namn? Det står ju på hemsidan, det är du som gör inläggen.
  Mina föräldrar har åtminstone lärt mig att visa den respekten, att använda namn vid tilltal.
  Så jo, jag har all rätt i världen att skriva ditt namn då det är du som har bloggen. Det finns INGENTING du kan göra åt den saken, det är bara att finna sig i det.

  Du vet mycket väl att du blev avstängd från gruppen av den enda anledningen att de endast ville ha aktiva människor där, utsatta människor, du var inte det, därav hade du ingenting i gruppen att göra. Det är något DU MÅSTE lära dig att respektera, sätt inte dig själv på höga hästar och tro att du ha rätt till att få vara välkommen överallt.
  Det är ingen.

  Gruppen är upplöst, och det är ingen annans fel än ditt.
  Hade du inte hängt ut en grupp där människor har blottat sin tragik de upplevt om påstådda saker så hade gruppen fortfarande funnits.
  Men du verkar ha helt avsaknad av empati för andra människor, varav en person var nära på att förlora jobbet eftersom detta offentliggjordes av dig.
  Fattar du vad fan du har ställt till med egentligen? Vad tyckte du att du fick ut av det här egentligen?
  Din bitterhet har satt andra människor i skiten, känns det bra eller?
  Känns det bra att vara av den kalibern att man hela tiden utsätter andra människor för utblottningar, som kan leda till mycket hemskheter?

  Det största trollet av alla här är nog du gunilla, för vet du vad, det är ingen annan här som länkar till andra sidor, talar illa om andra sidor/människor… DU HAR TILL OCH MED EN HEMSIDA DÄR DU HÄNGER UT GRUPPER OCH DIVERSE ANDRA SIDOR MED VARNINGAR… är det här ditt mål i livet? Att smutskasta olika grupper, till förmån av VAD?!
  Har du inget annat liv?

  Hoppas du är jävligt nöjd med dig själv och de saker du har åstadkommit, och då menar jag JÄVLIGT nöjd, eftersom du försätter andra människor i en situation som inte alltid är hanterbar.
  Fyfan…

  • KattenMjau says:

   Även om mitt namn står ger det dig inga rättigheter att skriva mitt namn. Jag blev inte avstängd utan jag blev utkastad utan grund. Stor skillnad mellan att bli utkastad och att bli avstängd.

   Jag behöver inte lära mig att respektera eftersom jag alla redan kan respektera men samtidigt ska jag inte behöva tåla att få en massa skit på mig speciellt inte från någon som jag inte har gjort något ont.

   Jag har inte hängt ut någon grupp och det är fullt tillåtet att länka till en grupp på Facebook likaså är det fullt tillåtet att länka till diverse bloggar eller till olika webbsidor. Finns ingen lag som förbjuder detta.

   Jag kan känna empati och om någon var nära att förlora sitt jobb är det inte mitt fel skyll inte på mig om någon var på väg att förlora sitt jobb.

   Jag har inte ställt till med något. Jag har inte satt någon i skiten. Jag är inget troll däremot är dem som ägnar sig åt att skriva dumma kommentarer troll. Det är fortfarande tillåtet att länka och att ge kritik oavsett om det är en grupp, företag, webbsidor med mera.

 11. Bus ted says:

  Jag hoppas verkligen att du har typ bordeline… Det skulle vara den enda vettiga förklaringen till dina skeva världsbild.
  Om inte så ser jag ingenting annat än en nonchalant, patetisk medelålders kvinna som tror att världen kretsar kring henne.

  • KattenMjau says:

   Är du någon form av psykläkare med tanke på att du ställer diagnos som jag inte ens har? Min världsbild är perfekt. Jag är heller inte patetisk och jag tror inte att världen kretsar kring mig.

   Vet du ens vad borderline är för något? Vem ger dig rätt att ge mig diagnoser som jag inte ens lider av? Vem ger dig rätt att kasta en massa skit mot mig med tanke på att jag aldrig har gjort dig något ont.

  • Fina KattenMjau… Senaste inlägget från Bus Ted, är bevis nog för mig, på att hen är ett av många troll, som tror sig ha rätt att göra som de vill….

 12. Bus Ted says:

  Psykläkare vet jag inte vad det är för något, det finns olika inriktningar inom psykiatrin dock.
  Antingen arbetar man som psykolog, beteendevetare eller kanske till och med inom neurologi.

  Jag vet exakt vad borderline är, annars hade jag ju inte nämnt det.
  Sen har jag inte sagt att du ”de facto” har borderline, men ditt sätt att skriva, se på saker och ting, du är otroligt lättkränkt och tar minsta lilla motgång som ett personangrepp.
  Du framstår som att du ser världen i svart och vitt och det finns liksom ingenting där emellan. Du kan inte ta kritik, ALLS. Du kan sitta här och kritisera andra, men såfort någon öppnar käften och inte håller med dig, så kallar du det för ”dumma kommentarer”. Löjligt.

  Jag har visat dig vad DU SJÄLV har skrivit, ändå ser du inte felen du gör, du ser inte att du själv är jävligt dum mot andra.
  Du har vartenda jäkla exempel i boken för att tolkas som borderline. Du får säga vad fan du vill, men så som du skriver och uttrycker dig så framstår du som borderline… Undrar om du ens skulle förstå det själv om en läkare sa det, eller skulle du hänga ut läkaren då också? Att hen snackar massa skit, att hen anklagar dig på ”falska grunder” att ha borderline, att hen inte har rätt att döma dig osv……….

  Det finns INGEN som har en perfekt världsbild, redan där visar du att du har en skev världsbild.
  Det finns ALLTID något i ens världsbild som man inte har svar på eller förståelse för, något som oftast krävs otroligt många års studier för för att hitta en förklaring…

  Vet du själv vad borderline är?

  Maria, jag vet exakt vad jag har rätt till att göra. Det är du som är hennes lagbok va? Hon nämnde det i någon kommentar, att hon frågar dig vad lagen säger… Konstigt… eftersom hon själv VET ALLT OM LAGEN…..

  Kan ni snälla hänvisa mig till alla dessa lagar jag strider mot, eftersom jag tydligen inte ”har rätt” till att göra vissa saker.
  Ni kan inte ropa lagbrott för minsta lilla, utan visa mig istället vilken lag ni syftar på så får vi se hur pass mycket jag är skyldig till.
  Kan ni inte göra det så är ni ju lika jävla korkade som alla som ropar rasist för minsta lilla, utan att veta vad fan man snackar om.

  • KattenMjau says:

   Vad ger dig rätt att ställa en diagnos som jag inte har? Jag är inte lättkränkt men jag ska heller inte behöva ta emot en massa skit från folk. Jag ser inte varje motgång som ett personangrepp.

   Jag ser heller inte världen som svart och vitt har aldrig sett världen som svart och vitt. Jag kan ta kritik och sedan är det stor skillnad mellan kritik och ta emot skit.

   Man har all rätt att kritisera och likaså har men all rätt att skriva vad som har hänt. Skriver man en massa skit riktad till en person då kallas det för dumma kommentarer.

   Jag kan se fel men det ger folk ingen rätt att anse att jag skulle ha fel hela tiden. Du anser att jag är dum mot folk men du vet inte ett dugg hur dumma folk är mot mig.

   Jag lider inte av borderline har aldrig lidit av det. Du vet inte ett dugg vad jag har blivit utsatt för på Internet kanske dags att du tar reda på fakta innan du fortsätter med din smutskampanj eller rättare sagt det lär nog bli svårt för dig att ta reda på vad som har hänt.

   Jag har ingen skev världsbild har aldrig haft en skev världsbild. Vem ger dig rätt att kasta en massa skit på mig? Ja, du kastar en massa skit på mig men det tycks du inte fatta.

  • Bus Ted… Om du sätter dig in i vem jag är, skulle du även förstå, att jag vet vad jag uttalar mig om…

   KattenMjau… Nu skriver jag inget mer i denne tråd, men håll mig informerat om vad som skrivs…

 13. Bus Ted says:

  ”Vem ger dig rätt” hit och dit… Det finns något som heter yttrandefrihet. Vill jag personligen sätta den stämpeln på dig så är det min rättighet, återigen så har jag inte sagt att du VERKLIGEN har borderline, men att du däremot uppvisar samma beteende som en person som har borderline.
  Skulle en psykolog läsa allt du skriver så skulle nog denne ge samma svar. Faktiskt.

  Ditt sätt att skriva, när du vänder på allt ”det är inte jag som är si, det är ni som är si”, du upprepar ALLTING istället för att bara ha en flytande konversation där man står upp för sina åsikter UTAN att skriva ut varenda påstående och sedan vända på det.

  Läs detta förresten; https://sv.wikipedia.org/wiki/Internettroll

  Där har du vad ett internettroll är… Ni är ju heeelt ute och cyklar.
  Jag sitter inte och provocerar fram känslomässiga svar, jag hävdar tydligt och klart min åsikt i om att du har så jävla fel i allt du skriver. Det är MIN fulla rätt, oavsett om jag går under fejkat namn eller min riktiga identitet.
  Dock så skulle jag aldrig i helvete blotta mitt namn här, du framstår som otroligt labil, och minsta lilla motgång så gör du ett inlägg om det, säger att personen är dum osv… Jag utsätter inte mig själv för det.
  Och vad fan är dumma kommentarer??? När du sitter och kallar en människa för horaktig, tro då fan på att du får skit kastat åt ditt håll, för vet du vad, det var du som kastade den första. Ta ditt jävla ansvar för dina egna handlingar, såg i ett tidigare inlägg också, att du hade blivit erbjuden en kontaktperson, vilket du avböjde… Du kanske skulle behövt den personen, så det är någon som kan visa dig rätt och fel, för det verkar ju inte någon annan ha lyckats med.

  Man går inte och kallar någon horaktig. Det är bara så jäkla taskigt.

  Jag ägnar mig inte heller åt ologiska argument, jag håller mig helt enligt till det som skrivs och svarar på det. Jag statuerar exempel på dina egna inlägg, som bara påvisar mitt argument om att du är fel ute, och att du faktiskt ÄR jävligt elak helt utan grund.

  Jag ger dig svar på det du skriver, när du skriver att du blir påhoppad och får en massa skit även fast du inte har gjort något, enligt dig. Där skriver jag exakt vad det är du har gjort.
  Så kom inte här och kalla mig ett internettroll, för uppenbarligen har ni ju INTE en aning vad ett sådant är.
  Jag sitter inte heller och gör mig lustig över saker och försöker få andra att hänga på i debatten. Så lägg ned den där jävla stilen, tack!

  Återigen, VISA MIG VILKA LAGAR NI HÄNVISAR TILL!
  Jag vill se lagen om:
  1. Ofredande, tillsammans med en redogörelse som styrker argumentet.
  2. Grovt förtal, även här tillsammans med en redogörelse som styrker argumentet.
  3. Förtal, samma som ovan.

  Om du inte kan svara på dessa 3, då visar du bara hur jävla löjlig du är som ropar om lagar hit och dit när du inte ens har något som styrker det.

  PS. Även om jag hade varit ett troll, så finns det INGEN lag som säger att det är förbjudet, så vart vill ni komma?

  • KattenMjau says:

   Yttrandefriheten innebär inte att man har rätt att kasta en massa skit på folk. Du har heller ingen rätt att sätta en stämpel på folk. Jag har inte samma beteende som någon borderline har.

   Jag vänder inte på något har aldrig vänt på något det enda jag har gjort är att försvara mig själv mot dina kommentarer vilket jag har rätt att göra.

   Jag upprepar ingenting och sedan vänder jag inte på något påstående. Jag behöver inte läsa någonting eftersom jag alla redan vet vad ett troll är för något.

   Jo, du provocerar eller rättare sagt försöker provocera och det du skriver är inga åsikter det enda du gör är att smutskasta mig.

   Jag har inte kallat någon för horaktig slyna lik förbannad fortsätter du att antyda det. Du har ingen rätt att kasta skit på mig jag har inte gjort dig eller din vän något ont.

   Jag tar ansvar och istället att kräva att andra tar ansvar ta ansvar själv för det du håller på med. J

   Det är inte jag som behöver hjälp med att se skillnad på rätt och fel eftersom jag alla redan kan se skillnad på rätt och fel.

   Du anklagar mig att upprepa mig, vad är det du gör då? Jo, du upprepar att jag skulle ha kallat någon för horaktig slyna trots att jag ett flertal gånger har skrivet att jag aldrig har kallat någon för horaktig slyna.

   Måhända att du ger svar på det jag skriver men det ger dig ingen rätt att kasta skit på mig. Jag har inte gjort någonting. Du är ett troll med tanke på hur du skriver till folk.

   Det är du som tar upp ofredande, grovt förtal inte jag och sedan kallas det för ofredande om någon fortsätter att kommentera när man har bett personen att låta. Jag har aldrig bett dig att låta bli däremot har jag bett en annan låta bli.

   Jag är inte löjlig och kommer aldrig att vara löjlig. Vart vill du komma med dina kommentarer? Jag ställer återigen frågan, vem ger dig rätt att kasta skit på mig?

   Jag väntar fortfarande på att du ska göra en polisanmälan alternativt dra mig inför domstol. Kruxet är att du inte törs eftersom det är du som riskerar att åka dit och inte jag.

 14. Bus Ted says:

  Maria, du är en fd man som gjort en könskorrigering, säkert fått tagit mycket skit av idioter utan förståelse för sexuell läggning, det där är ett helt annat plan dock, om någon kritiserar eller förlöjligar ens sexuella läggning så är det en förolämpning. Sprider de bilder så blir det förtal, jag fattar, jag är själv bisexuell.

  Jag vet även att du tillhör KD, där har du inte mycket att komma med, ni ligger under spärren, ni har minst röster hos de invalda, till och med SD har fler röster än er. Nästa val så finns ni inte kvar.
  Ni har inget större inflytande på samhället öht… SÅ jag vet inte riktigt vart du vill komma med att jag ska sätta mig in i och förstå?

 15. Bus Ted says:

  Men för i helvete Gunilla, varför ska jag polisanmäla dig? Jag har redan pratat med polisen om vad som gäller så jag vet exakt vad jag ska göra om situation uppstår.

  ÄR DU HELT SERIÖS NU?! Du har för fan i ett flertal kommentarer i övriga inlägg påstått att det jag håller på med är grovt förtal osv… Du säger ett flertal ggr att det kallas ”ofredande” att fortsätta kommentera efter du ber någon sluta. Ofredande är ett lagbrott som kan leda till böter.
  Det är fortfarande skitsamma om det är riktat till mig eller inte, för fortfarande så ropar du ofredande på något som det inte ens finns laglig grund för.

  Varför vill du inte läsa för? är du rädd för att du har så jävla fel? det står KLART OCH TYDLIGT vad ett troll är… Det enda du VET är baserat på dina egna jävla åsikter om vad ett troll är, inte vad det faktiskt innebär.
  Du håller på med en massa tjohej på helt felaktiga grunder. Läs på, gör om och gör rätt.

  Du säger att du inte kastar skit på mig va?
  Hmmm få se nu…
  Du kallar mig internettroll, du påstår att jag provocerar, du påstår att jag håller på med smutskastning, hur då? Vart har jag hängt ut dig? Du förstår väl att smutskastning är samma sak som förtal, en ärekränkning…
  Kan du komma med lite bättre saker så jag får en bättre bild på hur fan du resonerar egentligen? För du snurrar ju till en jäkla massa nu.

  • KattenMjau says:

   Har skrivet flera gånger att du inte får skriva mitt namn i dina kommentarer. Du har flera gånger nämnt en polisanmälan och du har även nämnt domstol eller vet du inte vad du skriver för något?

   Jag är alltid seriös och kommer alltid att vara seriös. Jag har inte påstått eller att du håller på med grovt förtal. Du bör kanske titta på trolljägarna för då ser du att någon eventuellt fick betala skadestånd på grund av att denne fortsätta att skriva kommentarer trots att bloggaren bad en person att sluta upp med att skriva kommentarer.

   Jag läser allt som skrivs och jag har inte fel. Jag har aldrig haft egna åsikter vad ett troll är. Jag har aldrig hållet på med en massa tjohej på felaktiga grunder.

   Jag har inte kastat skit på dig däremot kastar du en massa skit på mig. Du har fortfarande inte svarat på följande fråga, vem ger dig rätt att kasta skit på mig?

   Jag snurrar inte till något det enda jag gör är att svara på dina smutskastningar mot mig.

 16. KattenMjau says:

  Det jag vet, vet ingen annan och så ska det förbli.

 17. Bus ted says:

  Hur har jag smutskastat dig?
  DU ger mig rätten att i dina ord ”kasta skit på dig”, för det är du som har skapat bloggen och är ansvarig för innehållet som publiceras.
  Det är DU som så illa tvunget får räkna med att folk motsätter sig dig, det är inte att kasta skit.
  Om du inte vill skapa debatter så kanske det är dags att skippa bloggandet och använda dig av dagbok istället.

  Vem ger DIG rätten att lägga ut privata grupper på Facebook för helt löjliga anledningar?

  Jag vill fortfarande att du svarar på vad som bekräftar lagbrotten.
  Och nej, man får inte betala skadestånd för att man fortsätter diskutera. Du kanske ska kolla på programmet igen, troll på nätet är hemska som inte vill annat än att få människor utskrattade, de skapar diskussioner som inte ens har med någonting att göra osv…
  Fortfarande inget lagbrott. När det övergår till hot, då har du lagbrott, men inte innan dess.

  • KattenMjau says:

   Måhända att jag har skapat bloggen men jag ska inte behöva ta emot en massa skit. Ja, jag tar emot en massa skit från dig. Jag har all rätt att skriva vad jag vill utan att behöva bli tvingad att ta emot en massa skit i de kommentarer som skrivs.

   Det är fortfarande inte förbjudet att länka till grupper på Facebook.

   Skrev jag någonting att blir skadestånd skyldig genom att diskutera? Däremot kan man bli skadestånd skyldig om man kastar skit på folk. Att diskutera och att kasta skit är två olika saker.

   Jag har redan sett på programmen alltså behöver jag inte se dem igen. Vem ger dig rätt att kasta skit på mig med tanke på att jag aldrig har kastat skit på dig och din vän?

   Svaret på frågan lär jag inte få svar på.

 18. Bus Ted says:

  Du kanske ska läsa om alla kommentarer då så ser du jävligt väl att det är du som inte klarar av att svara på frågorna… Jag har svarat dig ett ANTAL gånger om vad DU SJÄLV har gjort… Men lever man i förnekelse och använder sig av några jäkla härskarmetoder så är det väl då fan att du slår ifrån dig allt jävla ansvar!

  • KattenMjau says:

   Du har inte svarat på vem ger dig rätt att kasta skit på mig. Jag lever inte i förnekelse och kommer aldrig att leva i förnekelse. Jag slår inte ifrån mig ansvar har aldrig slagit ifrån mig ansvar.

 19. KattenMjau says:

  Det är väldigt patetiskt att kasta skit på en eftersom jag inte har kastat skit på dig eller på din vän. Du har till och med gått så långt att du anklagade mig att jag är orsaken till att någon var nära att förlora sitt jobb trots att jag inte är orsaken.

  Är någon på väg eller var nära att förlora sitt jobb då beror det på andra saker. Jag har inte gjort dig eller din vän något ont och du har ingen rätt att kasta skit på mig.

  Det ska bli skönt att slippa dina dumma kommentarer när jag har stängt möjligheten att kommentera då jag enbart kommer ägna mig åt min nya blogg.

 20. Bus ted says:

  Fast med din jävla attityd så kommer jag nog inte vara den sista att säga ifrån.
  Och JO… Det är ditt fel, människan i fråga har ett otroligt känsligt arbete. I och med att du länkade till en grupp som var hemlig av uppenbara anledningar så kunde personens chef se det och det är inte ok… Hade du bara hållt käft så hade det inte varit hela världen.
  Men nej, gunilla måste ju sätta sig på tvären som en 3-åring som inte får vara med i leken, då går du och grinar i bloggen, snackar om att ta livet av sig m.m…
  Det säger ju för fan mer om dig än vad det gör om mig.
  Dina föräldrar har ju misslyckas totalt med att uppfostra dig med vett och etikett… Patetiska människa. Sluta förstöra liv.

  • KattenMjau says:

   Fel, inte mitt fel att personen var nära att förlora sitt jobb och var hen nära att förlora sitt jobb då beror det på andra orsaker inget som du kan ge mig skulden för.

   Jag har all rätt att skriva vad som har hänt och du vet inte ett dugg vad jag har blivit utsatt för på Internet eller hur dåligt jag har mått på grund av vissa idioter.

   Inte förbjudet att länka till en grupp och det tänker jag fortsätta med oavsett vad du anser. Nämn inte mitt namn i dina kommentarer. Dra inte mina föräldrar och mina föräldrar har inte misslyckas med uppfostran.

 21. Bus Ted says:

  Fast vad fan vet du egentligen om det är ditt fel eller om det är andra orsaker? Du vet ju för fan inte ens vem personen är, så vem är du att komma här och säga att det inte är ditt fel? Du vet INGENTING om personens situation och vad personen har fått veta, om personens chef kommer och säger ”Jag läste kattenmjau’s blogg och såg en grupp där som du är anknuten till, det här är inte bra för din framtid”, hur kan det då INTE vara ditt fel???? Det är ju för fan DU som lagt upp länken, så DET ÄR DITT FEL!!! FATTA?!?!

  Ja, fortsätt gör som du gör du, men gå fan inte runt o grina och säg att du ska ta livet av dig pga påhopp på nätet, för SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA… Om du fortsätter i samma anda som innan, då får du ta mig fasiken skylla dig själv också, och det är nog inte många som kommer tycka synd om dig då, du bjuder in till hat genom att skriva så jävla nedvärderande om människor…

  Just det, jag läste din andra blogg också… Du säger att du inte kallar folk dumma saker?? HAHAHAHAAH ”dumma-kommentarer.se”… Du gör ju för fan ingenting annat än o skriver skit om människorna där, och dessutom så SKRIVER DU SJÄLV att du minsann kommer att hänga ut folk som hänger ut någon annan…. HAHAHAHAH vad FAN har DU med det att göra??? Det är väl ändå upp till personen som blir uthängd att ta den fighten!?!??!
  Men om DU hänger ut någon som inte är kopplad till dig så kommer du åka dit för förtal, dumma jävel!

  • KattenMjau says:

   Vad ger dig rätt att skylla på mig att personen var nära att förlora sitt jobb? Nej, jag vet inte vem personen är och var personen nära att förlora sitt jobb beror det på andra orsaker och inte på mig.

   Det är inte förbjudet att länka till grupper på Facebook och det är heller inte förbjudet att skriva om grupper, webbsidor, företag med mera.

   Du vet inte orsaken vad som har hänt på Internet och orsaken till varför jag mådde så dåligt att jag hellre ville vara död än levande. Det är även fullt tillåtet att skriva vad som har hänt även om jag inte nämner allt som har hänt och att antyda saker och ting leder inte någon vart när du inte vet fakta bakom vissa inlägg.

   Jag har ingen blogg som ligger på domänen dumma-kommentarer.se men däremot har jag en blogg som ligger på en subdomän till domänen Mjaubloggen och via den bloggen har jag enbart postat skärmdumpar på de kommentarer som folk har skrivet till mig.

   Jag har inte förtalat någon alltså kan jag inte åka dit och sedan är jag ingen dum jävel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *