Folk är bra på

Folk är bra på att skylla ifrån sig istället för att inse att det är de som felar och inte jag. Enligt folk är allt mitt fel men sanningen är den att allt är inte mitt fel. Även om jag kan begå fel ska jag inte behöva tåla att bli beskylld att skriva skit om folk när det är de som ägnar sig att skriva skit om mig.

Offentliga personens namn har man rätt att nämna däremot har man ingen rätt att nämna personer som inte är offentliga. Likaså är det fullt tillåtet att länka till grupper på Facebook eller till olika webbsidor.

Den som håller på just nu är troligtvis medlem i grupperna ”nog är nog” och ”per cura”. En person som kastar ut en massa skit och som dessutom kommer med hot att polisanmäla och att ta kontakt med mitt webbhotell. Den här personen borde nog studera lagen för då kanske personen inser att denne kan åka dit för grovt förtal likaså kan även en till två personer åka dit då de anklagade mig för att jag inte är den jag utger mig för att vara trots att jag är den jag utger mig för att vara.

Sedan har även en av dessa nämnt ett namn i två olika kommentarer trots att namnet tillhör han som är admin för gruppen Vetbase. Är det inte till att hänga ut honom i samma veva denna anklagade mig att vara honom trots att jag inte är det?

Ni är fulla av skit bara synd att ni inte förstår hur illa ni gör mig när ni skriver en massa skit i era kommentarer som enbart går ut på att kasta skit på mig. Jag har inte gjort er två något ont ändå kastar ni en massa skit på mig. Jag vet vad lagen säger, vet ni? Nej, det vet ni inte för då hade ni inte hållit på som ni gör.

Om ni anser att jag begår fel och om ni anser att jag skriver skit om personer var då vänlig att gå till polisen och polisanmäl mig. Jag uppmanar er att göra en polisanmälan för jag har fått nog av er nu.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
46 Responses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.