LVU&SOL utredning rädda våra barn

Jag ska vara glad för att jag inte tillhör den grupp som har fått sina barn fråntagna på ett felaktig sätt tack vare Socialen. Okej, nu har jag inga barn men däremot ha jag sett hur illa folk blir av Socialen.

Har man väl hamnat i Socialens klor då är det oerhört att ta sig ur Socialens grepp eftersom de ägnar sig åt att trakassera, ifrågasätta, skriva en massa lögner med mera.

Har man barn som är omhändertagna sedan tidigare och om man väntar en till barn då blir man fråntagen sitt barn i samma veva som barnet fötts och det enda sättet att slippa bli fråntagen barnet som man väntar är att flytta ifrån dem kommun som man bodde i.

Det finns dem som har fått tillbaka sina barn efter många om men detta gäller tråkigt nog inte alla.

Vad ska man göra om man riskerar bli fråntagen sitt barn? Det du kan göra är att skaffa en bra advokat som kan detta och du ska även spela in allt som sägs. Gör du detta kan du med hjälp av inspelningen motbevisa det de säger om de har ändrat något. Du kan även begära en utdrag därmed kan du kolla upp om de har skrivet helt andra saker än det ni har pratat om.

Jag är eller rättare sagt var admin för gruppen ”LVU%SOL utredning rädda våra barn (https://www.facebook.com/groups/313717302847/)” där folk kan fråga om råd om hur de t ex går vidare när det gäller ens barn.

För en tid sedan godkände jag en person som de uppenbart inte gillar och nu är det en jävla massa tjafs angående det. De kräver även att man ska svara man jag sitter inte på Facebook tjugofyra timmar om dygnet som de uppenbart gör. Inte nog med har jag sett inlägg ligga kvar i flera dagar medlemmar som har ansökt för flera dagar sen ligger fortfarande kvar trots att de inte kommer svara på frågorna.

Jag rensade i alla fall upp ibland när det gäller inlägg och dem som söker in i gruppen till skillnad från dem andra. Jag kommer sakna gruppen men jag tror det blir bäst så här.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.