Gruppen Andra Dimensioner

Jag skrev ett inlägg om min ena katt som är sjuk och trots att jag skrev att en veterinär skulle kontaktas utsatte några medlemmar mig för påhopp. Troligtvis är dessa kvar i gruppen men oavsett vad valde jag att lämna gruppen då ingen ska behövas bli utsatt för påhopp.

Man ska kunna fråga om någon vill ge healing till katten utan att man riskera bli påhoppad. Jag bad inte om att bli påhoppad och har man inget vettigt att skriva då ska man inte skriva huvudtaget.

En person började diskutera angående kattens mående vilket resulterade att någon annan också började diskutera och jag svarade på deras frågor men visst jag kunde ha undviket att svara men valde att svara trots att jag inte ville diskutera hennes mående.

Jag bad inte om att diskutera kattens mående med någon dock valde jag att svara…

När jag jag klickade på en länk via aviseringarna då ploppade det upp att du inte har behörighet dock läste jag inte hela texten utan valde att klicka bort.

Jag bröt inte mot någon regel men uppenbart har de som började diskutera kattens mående och de två/tre som utsatte mig för påhopp inte heller gjort det då jag inte hittar något via deras regler.

Såg heller inget om att man inte får begära healing till djur som mår dåligt. Dock har mina två inlägg försvunnit från gruppen Andra dimensioner eftersom jag inte hittar dem.

Det står i reglerna att man ska behandla med respekt och att man ska hålla god ton. De som gapade djurplågeri behandlade inte mig med respekt och dessa höll heller inte god ton.

Men tyvärr är människor idag dock inte alla men de flesta ett gäng illasinnade människor som inte har förståndet att kunna förstå vad de håller på med.

Inte första gången jag har blivit grovt påhoppade av illasinnade människor och det lär inte var sista gången heller då det finns dem som hellre vill förstöra en respektera andra människor.

Webbadressen till gruppen Andra Dimensioner:
https://www.facebook.com/groups/594814984038533/

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.