Sexuellt utnyttjad

När jag var runt 10 år gammal var jag och några barn till hos en kvinna som var svärdotter till den dagmamma som jag hade när jag var liten. Den här kvinnan har en son som är två till tre år äldre än mig.

Den här killen hade en kompis hos sig och dessa två bad mig att följa med till en lada. Väl där började de kladda på mig överallt samt att de också tog smutsigt hö och strök den på min slida.

Det gick inte så långt att de tvingade mig att ha sex med dem och det är jag glad över. Men det sätter sina spår när man råkar ut för detta som jag gjorde.

Jag ville tala om för pojkens mor vad han och hans kompis hade gjort men jag lät bli eftersom hon ändå skulle tro att jag skulle ha ljugit om detta.

Det dröjde jätte länge innan jag talade om detta för någon. Den person som jag talade om detta för var min mamma. Men det var inte hon som hjälpte mig att komma över detta utan det var mitt ex som jag kom i kontakt med på Vilda Webben i slutet av år 2002 som hjälpte mig att komma över detta.

// Tidigare publicerad på metrobloggen den 20 september år 2007.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.