Hotet

Jag kommer inte ihåg exakt när det hände men det var någon gång mellan 1980 och 1985 när jag mottog ett hot via telefonen.

Jag var ensam hemma när telefonen ringde. Det var inget vänligt telefonsamtal utan det var ett hot som framfördes. Hotet var inte riktat till mig utan det var riktad till min mamma.

Jag blev jätte rädd och började gråta och i samma ögonblick kom min bror hem och jag bad honom att leta efter mamma vilket han gjorde. Min bror hittade mamma och när de kom hem berättade jag vad som hade hänt.

Min mamma gick till polisen och anmälde den person som hade ringt för olagliga hot. Personen som framförde hotet dömdes i en domstol. Men tyvärr ledde detta till att jag blev tillbakadragen och undvek att prata med folk via telefonen och detta ledde även till att jag drabbades av social fobi.

// Tidigare publicerad på metrobloggen.se den 21 september år 2007.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.