Uthängd via en webbsida

Jag är inte den ende som har blivet uthängd utan det finns flera som har blivet det. Många utnyttjar sina bloggar/webbplatser till att kunna hänga ut enskilda människor. Idag är det fullt tillåtet att hänga ut och kränka enskilda människor.

Vad ska man göra om man blir uthängd/kränkt via någons blogg/webbplats? I första hand ska man skriva till den som äger webbplatsen och i andra hand ska man ge igen med samma mynt om det första inte hjälper.

De som ofta håller på med detta i syfte för att förstöra för andra människor kallas för internettroll. Dessa internettroll ägnar sig även åt att provocera andra människor via t ex ett forum.

Men tyvärr finns det dem som felaktig blir klassade som internettroll trots att de inte ens är det. Jag har själv stött på ett antal internettroll samt att folk har påstått att jag skulle vara ett internettroll trots att jag inte ens är det.

Internet är till för alla men tyvärr så kommer dessa uthängningar/kränkningar att fortsätta och nu är läget soppas akut att det behövs en ny lag som sätter stopp för dem som ägnar sig åt att förstöra för andra människor.

// Tidigare publicerad på metrobloggen.se den 17 augusti år 2008

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.