Bråkstake

Bråkstakar finns överallt men det värsta med bråkstakar är att de gör allt för att kunna bråka. Många av dem som bråkar ägnar sig även åt att skriva dumma kommentarer, gästboksinlägg och klotterinlägg.

Jag har själv fått en del dumma kommentarer av folk och jag har blivet anklagad för n att starta upp vissa situationer trots att det är andra som har startat upp vissa situationer.

En 18-årig tjej t ex skyllde på andra personer när det var hon som startade upp en situation genom att skriva dumma kommentarer och ett oönskad mail.

Det är lätt att skylla på andra när man inte vill inse vem det är som börjar.

Vad ska man göra när folk inte vill lyssna? Det bästa är att försöka strunta i dem som bråkar men tyvärr är det svårt att strunta i och med att dessa som bråkar ofta ägnar sig åt personangrepp.

En annan sak som man kan göra är att anmäla dem som bråkar till de ansvariga för webbsidan men tyvärr lägger ofta den ansvariga skulden på den som inte ens har startat upp ett bråk.

Jag har inget syfte att bråka men tyvärr hamnar jag i bråk eftersom folk gör allt för att kunna provocera mig men jag är glad att jag slipper de två från Varberg som gjorde allt för att kunna förstöra för mig.

// Tidigare publicerad på metrobloggen.se den 4 september år 2008

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.