Transsexuell människa utsatt för grova påhopp

Alla är vi olika och ingen ska behöva utsättas för påhopp. Mitt ex föddes som man men blev juridisk kvinna den 2 november år 2010. Hon vill inte bli kallad för han utan hon vill bli kallad för henne.

När hon var en han hette hon Allan Nielsen men heter idag Maria Hansson Nielsen. Inom kort kommer hon att förlora sina manliga delar och få en konstgjord slida.

Maria är alltså transsexuell och hon upplever sig som en kvinna och inte som en man.

De som återigen kastar skit på Maria gjorde det för ett antal år sedan också men det upphörde för att återigen uppstå.

Tidigare fanns en artikel på apg29 (http://www.apg29.se/index.php?artid=4634) och där skrevs det en hel del lögner men lyckligtvis har de valt att ta bort artikeln.

Denna man är manipulerad av en man som bor i Skåne och denna man litar blint på allt den här skåningen säger till honom.

Det är inte Maria som är falsk utan det är mannen i Skåne som är falsk eftersom han inte kan skilja på rätt och fel.

Skåningen dömer folk till helvetet trots att han inte har befogenheter att döma folk till helvete.

Varför transsexualism uppstår kan nog ingen svara på utan man kan bara gissa sig fram. Antingen beror det på ett genetisk fel eller har dessa människor dubbel DNA.

Att det finns människor som har dubbel DNA är bekräftad och man vet också att två ägg har smält samman medan embryon bestod av celler och detta har lett till att den som föds får dubbel DNA.

Du kan läsa om transsexualism via webbsidorna http://sv.wikipedia.org/wiki/Transsexualism och http://www.transsexualism.se men även vad det innebär att vara transsexuell.

Transsexualism är något man föds med och oavsett om man uppfostras som en pojke eller som en tjej kommer alltid att transsexualismen att finnas i bakgrunden och detta är inget man väljer.

Att antyda att Maria inte förkunnar speciellt mycket om Jesus längre kommer personen inte långt med eftersom Maria är väldigt kristen av sig.

Man antyder att Maria inte är lycklig men Maria är lycklig och hon är fri och mår bra.

Det är synd att folk inte kan respektera den man är och för att istället respektera då ger de sig på personen och påstår saker som inte ens stämmer.

Jag, min familj och Marias vänner träffar Maria ofta och ser på henne att hon är världens lyckligaste kvinna.

// Tidigare publicerad på kattenmjau.mjaubloggen.se den 14 januari år 2011

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.