Socialen kidnappar barn

Barn som har det bra hos sina föräldrar kidnappas idag av socialen och placeras i fosterhem. Socialen utsätter dessa barn för psykisk lidande och fortsätter detta kommer dessa kidnappade barnen att må psykisk dåligt om typ 15 till 20 år.

Det finns lagar som socialen måste följa men socialen följer inte dessa lagar och det är fullt tillåtet för socialen att bryta mot lagen eftersom regeringen inte bryr sig. De bryr sig alltså inte om att socialen missbrukar sin myndighetsstatus till att misshandla barn psykisk och kidnappar barn.

Kommer samhället att ta sitt ansvar om 15 till 20 år och se till att dessa ungdomar som idag kidnappas av socialen får hjälp och kommer regeringen en dag sätta stopp för detta så att inga fler barn kommer att fara illa på grund av socialen?

Jag vet personligen om några fall där barn far illa på grund av socialen och dessa barn mår idag psykisk dåligt på grund av att socialen tror de alltid har ensamrätt på att bestämma över hur barn skall ha det.

Detta måste få ett stopp eftersom detta inte kan fortsätta.

Hamnar du i klorna på socialen och om socialen beslutar att kidnappa just dina barn då är det enda du kan göra är att skaffa en bra advokat och samla bevis mot socialen.

// Tidigare publicerad på kattenmjau.mjaubloggen.se den 29 juli år 2011

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.