Swestream.se

Swestream är en webbsida som streamar filmer, serier och dokumentärer men tyvärr är Swestream ingen seriös webbsida. Finns nämligen seriösa webbsidor som tar ansvar för den reklam som de visar men tyvärr tar inte Swestream ansvar för det.

swe_nr1

Enligt Swestream gör de inte reklam för porrsidor men här beviset att de gör reklam för en porrsida. Innan detta dyker upp visas reklam för lättklädda tjejer men efter någon sekund dyker en helt annan sida upp.

Stor skillnad på dejtingsidor och porrsidor men tydligen kan inte Swestream se skillnad på dejtingsidor och porrsidor.

När jag påpekade detta på Swestreams sida på Facebook ja då skrev Swestream att man har drabbats av psykos. Oh nej, jag har inte drabbats av psykos och nej, jag tänker heller inte istallera någon adblocker eftersom jag tänker undvika Swestream istället.

Men inte på grund av att de gör reklam för porr utan för att Swestream är en oseriös webbsida. Skrev detta med en anledning av det som skrevs på ett forum.

Obs: Tog bort lite från skärmdumpen eftersom jag inte ville vissa webbadressen till porrsidan.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.