Maria Hansson Nielsen skriver

För tio år sedan kunde KattenMjau ibland gå för långt, när hon lämnade svar på kritik. Innan jag kom ut som transsexuell, var jag gift med henne, och efter jag tog steget ut ur garderoben, fanns KattenMjau hela tiden där som stöd. Trots vi inte är gifta mer, är hon en av mina bästa vänner.

Jag gav tidigt KattenMjau rådet att inte ge igen, eftersom det alltid ledde till nya kränkningar. Hon lyssnade och skrev inget en längre tid. Trots det fortsatte mobbingen, bland annat på Vilda Webben. Klart att hon till slut agera som hon gör. Orsak och verkan, som ni vet.

Att jag skriver nu, mer än två år efter senaste inlägget, beror på att mobbingen fortsäter. Det är inte bara KattenMjau som råkar illa ut. Trots jag inte funnits på Vilda Webben sedan mer än åtta år tillbaka, som finns det ondskefulla personer, som öppnar transfobiska konton, där det målas en nidbild av mig, med fräcka kränkningar riktat på min transsexualism. Trotts jag begärt sådana konton borttagna, låter Vilda Webben dessa ligga kvar.

Man använder även min transsexualism för att attackera KattenMjau. Bland annat har några skrivit att ”AllaaniBrallan skar av sig kuken för att Gunilla (KattenMjau, min kommentar) är så äcklig fet!”

När KattenMjau, på min uppmaning ställde in sin blogg, så alla kommentarer först måste godkännas, trodde jag att folk skulle sluta skriva sina dumheter. Men så blev de inte. Skriverierna fortsätter. För mig att se, beror det på att de som skrivet vet att hon läser, och därför fortsätter kränkningarna.

Kom inte och påstå annat, än att det handlar om ren mobbing.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.