Jag är utsatt för näthat

Jag är utsatt för näthat och vart man vänder sig finns det ingen hjälp att få. Jag både har och är uthängd och jag har även blivet hotad. Det är inte enbart på Spigo jag har råkat ut för näthat även på Vilda Webben har jag råkat ut för näthat.

Men det är inte på Vilda Webben den grövsta näthatet förekommer utan det är på Spigo det grövsta näthatet förekommer.

Jag blir anklagad för diverse saker jag inte ens har gjort och folk anklagar mig att vara en mytoman trots att jag inte ens är det. Vilka är det egentligen som är mytoman? Jag eller de som utsätter folk för näthat?

När det gäller Spigo började allt när jag blev tillfrågad om jag ville bli en chattadmin och som ledde till att två medlemmar gick och ljög för dem och påstod att jag hade blivet avstängd i ett tidigare konto men detta stämmer inte.

Jag förlorade mitt konto på falska grunder eftersom ett gäng före detta administratörer inte tålde att jag skrev hur dyrt det var att skaffa gulddagar jämfört med dem som hade kreditkort.

Jag bröt alltså inte mot någon regel och skrev ett mail till Spigo men de vägrade att återställa kontot och i samma veva gav sajtadministratörerna mig skulden för det administratörerna gjorde.

Jag har inte gjort detta gäng något ont men tyvärr är detta gäng fyllda av hat att de inte kan se skillnaden på rätt och fel.

Här nedanför är två exempel på det näthat jag är utsatt för:
nra1

nra2

Det översta finns på en kvinnlig Spigo medlem profil och det understa skrevs i en dagbok på HJ. Det enda skillnaden är att administratörerna på Spigo låter det kränkande texten vara kvar i Spigo medlemmens profil men administratören på HJ tog sitt ansvar och såg till att hon tog bort inlägget i sin dagbok.

Tänker starta upp bloggen om Spigo igen och när den är klar kommer jag att ta kontakt med media och fråga dem om de vill skriva om vad som är tillåtet på Spigo.

Inte jag som är fylld av hat utan det är Spigo gänget som är fyllda av hat. Eftersom Spigo gänget är besatta av hat finns det en risk att de försöker ställa till ett helvete för mig på HJ också.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.