En person skriver i sin profil

gs

Det är snarare mitt förtroende du har förbrukat med tanke på att du väljer tro på allt skit som dina såkallade vänner skriver om mig. Du har fått en ovän för livet vill inte ha med dig att göra mera.

Jag är inte funtad och kommer aldrig att vara funtad. Jag skyller inte utan jag blir utsatt för påhopp och jag har heller inte orsakat dessa påhopp. Jag lägger inte ut någon snyfthistoria men däremot gör dina såkallade vänner det.

Tråkigt för dig att du har haft en taskig barndom men tyvärr har jag inte haft det.

Inte jag som triggar folk utan det är dina såkallade vänner som triggar folk genom de skitsnack de kör med och som du väljer att tro på.

Jag har inte gjort folk något utan det är dina såkallade vänner som har gjort mig illa genom att de far med lögner. Inte jag som näthatar utan det är dina såkallade vänner som ägnar sig åt att näthata.

Jag skriver inte dynga utan det är dina såkallade vänner som skriver dynga. Inte jag som behöver hjälp utan det är du och dina såkallade vänner som behöver hjälp.

Lyd ditt eget råda kolla i spegeln för det du ser är det sanna hatet och dina såkallade vänner borde göra samma sak.

Det är snarare dina såkallade vänner som inte låter mig vara. Kom ihåg … det var lugnt i ett år tills dina såkallade vänner startade upp situationen på Spigo. Ja, dina såkallade vänner inte jag.

Category: Okategoriserade  Tags: ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.