Varför?

Varför skriva ett mess först innan man blockar en? Mig stör det inte att folk blockar mig men samtidigt kan de låta bli att skicka mess först. Tydligen stör det vissa att det finns en grupp som heter HJ-medlemmar på Facebook, störde det er lika mycket när det fanns en grupp som hette Spigovänner? En grupp där ett gäng från Spigo skrev en massa skit om mig och ja, jag har detta bekräftat genom en som såg detta.

Det värsta är att de som håller på inte fattar att de gör illa mig enligt dem som håller på är det jag som gör illa dem men detta stämmer. De senaste dagarna har jag fått dumma kommentarer till vissa inlägg där några från Spigo påstår saker som inte ens stämmer.

Ni som håller på har stora problem och ni är besatta av en sak och det är att förstöra för dem ni hatar jätte mycket.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.