Tänk före

Tänk före innan du skriver för ord kan såra men även sanningen kan såra en totalt. Anklaga heller inte någon att ljuga för ofta visar det sig att de som blir anklagad att ljuga talar sanning. Tyvärr blir vissa situationer så allvarliga att den utsatte blir hotad vilket jag har blivit ett antal gånger men tyvärr finns det fler som blir hotad till livet på Internet.

Det är väldigt svårt att sätta dit dem som håller på dock vet jag att det finns dem som har lyckats men tyvärr krävs det att man har tillräckliga bevis för att kunna sätta dit dem som hotar eller utsätter någon för falska ryktesspridningar.

De som håller på förstår inte vad de håller på med men det viktigaste är att den som blir utsatt vet sanningen och lika viktigt är det att hålla sig till sanningen oavsett hur mycket gänget anklagar en att ljuga.

Skulle inte förvåna mig att någon tar dumpar på det jag skriver i syfte att använda dem själv men jag är van har blivit uthängd och smutskastad i andra bloggar tidigare i detta fall två yngre personer men skulle inte förvåna mig att någon en dag att en äldre person gör samma sak som de två yngre personerna gjorde.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.