Det är inte okej

Det är inte okej att fortsätta döma någon och det är heller inte okej att fortsätta att utsätta någon för grova påhopp. Det är heller inte okej att utnyttja yttrandefriheten till att kunna utsätta någon för påhopp.

När man blir utsatt för påhopp då kommer man i en försvarsställning där man vill försvara sig själv och kan man inte försvara sig själv i en grupp där man inte är välkommen då försvarar man sig själv i en annan grupp alternativt i en blogg.

Det räcker att en enda person startar upp ett inlägg om en person i syfte att få med sig ett gäng som fortsätter att döma personen som inlägget handlar om.

Jag själv har blivit dömd men inte av en tingsrätt eller av polisen utan av en enda person som skrev ett inlägg på en chatt om mig och detta räckte för att en gäng skulle fortsätta att döma mig.

Den som vet sanningen är enbart den som är dömd av folket inte folket som fortsätter att döma.

De som dömer är ett gäng illasinnade troll som älskar att förstöra för alla andra. Troll som tycks tro att de inte kan bli åtalade för det de håller på med.

Ett tips till er är att kolla på Trolljägarna för då kanske ni fattar att man kan bli åtalade.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.