Har ingen koppling

En av adminerna för gruppen Nog är nog anklagade mig att ha en koppling till Vetbase adminen kruxet är att jag inte har en koppling till Vetbase adminen. Denna admin vill inte ens skriva orsaken till varför hon anklagade mig att ha en koppling till Vetbase adminen. Har aldrig haft en koppling och kommer aldrig ha en koppling till Vetbase adminen.

den_9_augusti_ar_2015

Detta innebär att jag kommer skriva en mess till Vetbase adminen och påtala för honom att det finns en grupp som skriver om honom. Oh nej, för att jag påtalar det för honom innebär det inte att jag har en koppling till honom.

Eftersom det finns en länk till gruppen Nog är nog innebär det att gruppen inte är hemlig längre de som är admin för gruppen Nog är nog har sig själva att skylla.

Sedan är jag och Vetbase adminen två olika personer vi är inte en och samma person och detta går att kolla upp via webbsidan http://www.birthday.se.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.