Jag är trött på allt skit nu

De anklagar mig att begå brott men sanningen är den att jag inte har begått brott. Däremot riskerar de att åka dit i och med att de har antytt att jag inte är den jag utger mig för att vara trots att jag är den jag utger mig för att vara.

Jag har inte gjort dem något ont men lik förbannad kastar de en massa skit på mig. Enligt de har de rätt och jag har fel kruxet är att jag har rätt och de har fel.

De törs inte göra någon polisanmälan anledningen är nog att de är rädda att de blir dömda istället. Jag vet vad lagen säger, vet ni? Troligtvis inte eftersom ni hela tiden tar upp att jag skulle ha begått brott när fallet inte är sådant.

Jag är så himla trött på att få en massa skit på mig vill bara dö så att jag slipper allting.

Category: Okategoriserade
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.